Skip to content

Så var vi i gang igjen

onsdag 26 august 2009

Endelig er det full fart igjen, og vi kan regne med å få EndNote X3 på plass om ikke lenge. Det er alltid spennende med nye versjoner og om forventningene blir imøtekommet. Personlig må jeg innrømme at jeg er litt bekymret for den relativt hyppige oppdateringsfrekvensen av EndNote, og at detkan bli for mange nye funksjoner. Min erfaring er at brukerne vil ha det enkelt og funksjonelt, og stadig nye oppdateringer og funksjoner bidrar til stresse og gjør brukerne usikre.

La meg minne dere om at EndNote kan lastes ned hvis du er ansatt eller student ved HiG – vi har en såkalt «cite-lisens».  Gå til IT-tjenestens hjemmeside, finn «Min side» og last ned programmet derfra. Husk at du må pakke filene ut av zip-fila før du begynner installeringen. Når ditt studie- eller arbeidsforhold til HiG er avsluttet, ber vi om at EndNote avinstalleres.

Har du bruk for et EndNote-kurs er du velkommen til å ta kontakt. Vi setter opp kurs på forespørsel, og vår erfaring er at du lærer det viktigste om EndNote i løpet av 1-2 timer. Svært mange ansatte og studenter har tatt i bruk EndNote, og det er mange som erfarer at man må bruk EndNote jevnlig for å holde kompetansen oppe. Det siste er jo ikke så overraskende, men blir ofte glemt i en travel hverdag.

Følg også nyhetene fra HiG-biblioteket på hjemmesida, bibliotekets Facebook-konto eller bibliotekets «twitter-strøm». Gå til http://www.hig.no/bibliotek for mer informasjon fra HiG-biblioteket.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: