Skip to content

EndNote X3 for Windows lansert

torsdag 18 juni 2009

Thomson Reuters har lansert EndNote X3 for Windows. I følge pressemeldingen inneholder den nye versjonen ny funksjonaliet som skal strømlinjeforme forskeres arbeidsflyt.

Av endringene kan vi nevne at X3 inneholder nye måter å gruppere referanser på. Dessuten kommer den nye versjonen med ny funksjonalitet for å finne fulltekst når brukeren ikke er på campus (EZProxy). Det bekreftes også at Cite While You Write-funkjonaliteten nå integreres med både OpenOffice.org og Writer 3 (Mac.). En ekstra kjærkommen funksjonalitet er at EndNote X3 nå kan håndtere flere bibliografier innen et word-dokument. Dette gjør det mulig å ha en bibliografi etter hvert kapittel og til slutt i dokumentet hvis det er ønskelig.

Av andre endringer så er kanskje den gledeligste at EndNote X3 nå starter raskere enn tidligere versjoner. Også funksjonen for å fjerne duplikater er betydelig forberedet ved at du nå får sammenlignet mulige duplikater ”side-by-side” for raskere evaluering. For de som har behov for å kompresse EndNote-biblioteket så er det nå mulig å gjøre det på et utvalg av refereanser eller alle referansene, men eller uten filvedlegg.

Foreløpig vet vi ikke når den nye versjonen kommer til oss. Uansett vil vi bruke litt tid på å gjøre oss kjent med den nye versjonen før den blir gjort tilgjengelig.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: