Skip to content

EndNote X eller EndNote Web?

lørdag 4 november 2006

Mange lurer på hva som er forskjellen mellom EndNote X og EndNote Web. Den viktigste forskjellen er at EndNote Web er web-basert, mens EndNote X er installert og kjøres på lokal pc eller mac. Hva man betrakter som fordel eller ulempe, er naturligvis avhengig av hvilke funksjonelle behov og krav brukeren har. Generelt kan man si at den web-baserte versjonen passer best til de som har kontinuerlig nett-tilgang og ikke har behov for de avanserte funksjonene, Dette vil vanligvis passe godt for studenter på lavere grad. Ønsker du å jobbe «off-line» og ønsker «full kontroll» er EndNote X det naturlige valget. Du finner en sammenligning av de to produktene her: http://www.endnoteweb.com/encompare.asp

En annen viktig begrensning er at Høgskolen i Hedmark ikke har en lisens som tillater at EndNote gis til studenter på lavere grad. De vil derfor uansett bli henvist til EndNote Web hvis de ønsker å ta i bruk et referansehåndteringsverktøy.

EndNote-web vil bli lansert i løpet av høsten 2006. Dermed vil alle studenter ved Høgskolen i Hedmark ha tilgang til et referansehåndteringsverktøy.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: